asukkaaksi

Tule Asukkaaksi

Mäntyniemikoti on ihanan luonnon ja kauniin ympäristön sylissä sijaitseva palveluasumisen yksikkö. Rannan huvilarakennuksessa ns. Sinisessä Talossa on kaksi huonetta, kaksi wc:tä, suihkutila ja keittiö sekä yhteisiä oleskelutiloja ylä- ja alakerrassa. Rakennus on remontoitu vuonna 2012.

 

Vuonna 1996 valmistuneessa Alatalossa on yhdeksän asuntoa. Lisäksi rakennuksessa on omalla sisäänkäynnillä asunto, jossa on kaksi makuuhuonetta, yhteinen kylpyhuone- ja wc-tila sekä iso avokeittiön ja olohuoneen yhdistelmä kahdelle opiskelijalle. Alatalon päädystä löytyy vielä kaksio omalla sisäänkäynnillä.  Rakennuksessa on asukkaille lisäksi yhteinen sauna sekä pyykkihuoltotila. Asunnoissa on joko suuri parveke tai pääsy ulkoterassille.

 

Vuonna 2007 valmistuneessa Ylätalossa on kaksitoista asuntoa. Kaikissa asunnoissa on oma jääkaappi sekä inva-mitoitettu wc- ja suihkutila. Asunnoissa on myös oma parveke tai terassi.

Opiskelijoille tarkoitetuissa asunnoissa on valmiina peruskalustus, joka käsittää sängyn, pöydän ja tuolin tai vuodesohvan, josta saa levitettyä vierasvuoteen. Rakennuksessa on yhteinen ruokailu – ja oleskelutila, josta löytyy tv ja piano. Täällä voi lukea tai lainata myös kaikkia taloon tilattuja lehtiä. Rakennuksen alakerrassa sijaitsee pienempi oleskelu- ja takkatila, sauna, kodinhoitotila pyykkihuoltoa varten sekä siivoukseen liittyvät tilat.

 

Ylätalossa sijaitsee myös kodin sydän eli yhteinen keittiö. Emäntämme huolehtii terveellisestä ja maistuvasta ruoasta. Päivän aikana tarjoillaan yhteensä viisi ateriaa: aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala.                        

Vapaat asunnot

Mäntyniemikodissa on tällä hetkellä vapaana yksi yhteisöasumisen asunto. Kesäkuussa 2024 vapautuu yksi ympärivuorokautisen asumisen asunto, sekä useampi yhteisöasumisen asunto. Lisätietoja asunnoista ja palveluista saat ottamalla yhteyttä meihin. Tietoa vapaista asunnoista löytyy myös Facebook-sivuiltamme.

Kysy lisää
Mäntyniemikoti logo

Mäntyniemikoti

Tuomarintie 21-24
15540 Villähde 

y-tunnus: 1032231-0

 

Ohjaajat

044 777 2281

 

Tarja Honkalampi, vastaava ohjaaja

044 777 2298

tarja.honkalampi@mantyniemikoti.fi 

 

Susanna Mäntynen, yksikön johtaja

044 344 9204

susanna.mantynen@mantyniemikoti.fi

 

Ota yhteyttä

asumiseen
palautteeseen
työnhakuun
työharjoitteluun
No file selected